Elkészült a The Witcher sorozat forgatókönyve

Fontos mérföldkőhöz érkezett a The Witcher élőszereplős sorozat, ugyanis elkészült a pilot, tehát az első rész forgatókönyve.

A The Witcher világát a legtöbben a videojátékok révén ismerhetjük, ahol egy fehér hajú szörnyvadásszal kellett nyomoznunk, és persze rémségeket ölnünk. A készülő The Witcher adaptáció fő forrása mégsem a játékok, hanem Andrzej Sapkowski Vaják regényei lesznek, melyek alapján a játék is készült. Az író kreatív tanácsadóként is részt vesz a sorozat forgatásában, hogy minél hitelesebb legyen a készülő tévés adaptáció.

A forgatókönyvet a Netflix megbízásából írta Lauren S. Hissrich, akit már több korábbi munkájából ismerhetünk, például ő jegyezte a The Defenders és a Daredevil sorozatokat. Az írónő Twitter feedjére került ki az elkészült forgatókönyv fotója, és már csak arra kell várnunk, hogy rábólintsanak a fejesek.

Reméljük, tényleg jól sikerül majd a The Witcher sorozat, mert a varázslatos Netflix sorozatok, mint például a Stranger Things mellett jó pár ellenpélda is született a cégnél, ami aggodalomra adhat okot.

Facebook hozzászólások

You may also like...