A 35 éves Pac-Man világuralomra tör

Megérkezett a Pixel című sci-fi komédia második előzetese, amelyben – ahogy korábban már beszámoltunk róla – idegen lények a 80-as évek videójátékainak formájában támadnak a Földre. Chris Columbus új filmjének világpremierjére július 24-én kerül sor, nálunk pedig július 30-tól vetítik a mozik.

Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonosoff (Josh Gad) és Eddie “Fire Blaster” Plant (a Trónok harcából ismert Peter Dinklage) sok ezerszer megmentette a világot: és minden új bevetésük előtt bedobtak egy 25 centes érmét a masinába. De először életükben valóban akcióba kell lendülniük. Az űr titokzatos lakói ugyanis félreértettek egy Földről érkező jelet, a videójátékokat hadüzenetnek vették, és megtámadják a bolygónkat. Támadó fegyverként pedig a klasszikus videójáték-figurákat vetik be. Az USA első embere, Cooper elnök jobb híján az egykori barátait, a játék virtuózait állítja csatasorba. Nekik kell legyőzniük a támadó Pac-Mant, Százlábút és a többi pixelgonoszt. A csapatban csupán egyetlen igazi katona van: Violet Van Patten ezredes (Michelle Monaghan), aki különleges fegyverekkel látja el a társait.

További aktualitást ad a friss előzetesnek, hogy az egyik filmbéli agresszor, Pac-Man éppen ma, május 22-én ünnepli 35. születésnapját., amit világszerte különféle őrült eseményekkel ünnepelnek. Tokióban a világ legnagyobb, emberekből álló Pac-Man képét formázzák meg a Tokyo Towernél. Angliában a Pac-Mant kilövik az űrbe, és egy speciális GoPróval rögzítik az eseményt. Spanyolországban az ország legnagyobb YouTube-sztárjai mérik össze az erejüket a játékban. Párizsban, a nyílt teniszbajnokságon Serena Williams – a film egyik szereplője – készül különleges meglepetéssel a meccse elején.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?