Előbb érkezik a Tűzpróba

Bár Az Útvesztő második részének hivatalos bemutatója csak szeptember 17-én várható, már országszerte premier előtti vetítések lesznek a szeptember 12-13-i hétvégén, 3D-ben.

Az új epizód James Dashner nagy sikerű regénytrilógiájának második kötetét dolgozza fel. Az első részben (spoiler alert!) egy csapat fiú – és később egy lány – teljesen érthetetlen módon, emlékek nélkül egy halálos veszélyeket rejtő útvesztő kellős közepén találta magát. Végül számos megpróbáltatás után néhányuknak sikerült élve kijutnia, de csak azért, hogy rádöbbenjenek: az egész labirintus egy kegyetlen teszt volt. Ezzel készítették fel őket egy még nagyobb, valós próbatételre: arra, hogy egy lepusztult, járvány sújtotta Földön kell majd megállniuk a helyüket.

A Tűzpróba címet viselő második rész itt veszi fel a történet fonalát: a csapatnak ugyanis kétsége támad, vajon igazat mondtak-e nekik. És ismét szökésre adják a fejüket, nekivágva az életveszélyes ismeretlennek. A kérdés csak az, hogy vajon saját akaratukból cselekszenek, vagy újra manipulálják őket.

Linkek
Hivatalos honlap | Facebook oldal | Google+ oldal | Twitter | Instagram | IMDb

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?