Világító szemek a Batman v Superman hivatalos előzetesében

Csak április 20-ra vártuk, de mivel kiszivárgott a Batman v Superman: Dawn of Justice előzetese, a stúdió hivatalosan is közzétette a trailert.

A több mint kétperces előzetesben előtérbe kerülnek a Supermant övező viták, amit az is jelez, hogy szobrát összefirkálták a „hamis isten” felirattal. Láthatjuk Ben Afflecket Bruce Wayne (és természetesen Batman) szerepében, aki egy különleges páncélban, világító szemekkel is megjelenik, valamint egy pillanatra a Batmobil is feltűnik.

Egyelőre csak ennyi tudható meg a 2016-ban mozikba kerülő Batman v Superman: Dawn of Justice című filmről, melytől nagyon sokat várnak az alkotók, hiszen ez vezetné fel a Justice League mozit, amely a Marvel Bosszúállókjának a megfelelője a DC univerzumában. Éppen ezért a címszereplőkön kívül már olyan karakterek is feltűnnek a filmben, mint például Wonder Woman, Aquaman, vagy éppen Cyborg.

Bár a film hivatalos előzménye, Az acélember nem hozta meg a várt sikert, a Batman v Superman: Dawn of Justice-t sztárokban gazdag szereposztás jellemzi. A már említett Ben Affleck húzza magára a denevérjelmezt, Aquamant a Trónok harcából és a Csillagkapu: Atlantiszból ismert Jason Momoa alakítja, Lex Luthort pedig az a Jesse Eisenberg személyesíti meg, aki Mark Zuckerberget formálta meg a Közösségi hálóban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?