Előrendelhető Arthur C. Clarke: Szigetek az égben című kötete!

A fiatal Roy Malcolm egy televíziós vetélkedőn a világ legkáprázatosabb fődíját nyeri el: látogatást tehet az egyik, Föld körül keringő űrállomáson, és bepillantást nyerhet az ott szolgálatot teljesítő legénység életébe, munkájába.
Roy megtapasztalhatja a súlytalanság csodáját, a szkafanderes űrséták lélegzetelállító izgalmát, a bolygónk légkörén kívül töltött mindennapok veszélyeit, sőt még egy filmforgatáson is részt vehet. Azt azonban nem is sejti, hogy e rendkívüli környezetben még rendkívülibb kalandok várnak rá, és mire látogatása véget ér, tapasztalt „űr-rókaként” tér majd haza a Földre.

Az SF Hugo- és Nebula-díjas nagymesterének e korai regénye az olvasók ifjabb korosztályát szólítja meg. Nyaktörő iramú, izgalmas eseményekben bővelkedő története hiteles tudományos adatokra és elméletekre építkezik, és tartalmazza Clarke azóta híressé vált teóriáját is a geostacionárius pályára állított távközlési állomásokról. Kihagyhatatlan alapmű a fantasztikus irodalom szerelmesei számára, de azoknak is ideális, akik csak most kezdik az ismerkedést az SF csodálatos világával.

„Arthur C. Clarke a legsikeresebb science-fiction író.”
– Isaac Asimov

Arthur C. Clarke: Szigetek az égben
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Eredeti címe: Islands in the Sky
Fordító: Kolonics Gabriella
Oldalszám: ca. 216 oldal
ISBN: 978-963-9828-56-8
Bruttó fogyasztói ár: 2670-Ft

Arthur C. Clarke Szigetek az égben című kötete 35% kedvezménnyel előfizethető a Galaktika boltban. Az előfizetés lényege, hogy aki szeptember 25-ig a Galaktika bolt felületén bankkártyás vásárlással kifizeti a kötetek valamelyikét, vagy mindkettőt, az 35% kedvezménnyel rendelheti elő az egyébként október 25-én megjelenő köteteket.

Megosztás|

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?