Élőszereplős előzetest kapott a PlayerUnknown’s Battlegrounds

A tavalyi év legnagyobb játék szenzációja kétségtelenül a PlayerUnknown’s Battlegrounds volt. A lövöldözős játékban 100 játékos egyikeként kell talpon maradnunk utolsóként, nagyjából úgy, mint anno Az éhezők viadalában láthattuk. A csavar az egészben, hogy egy pusztító vihar kezdi el a játékidő előrehaladtával elfoglalni a térképet, így a játékosok egyre kisebb területre szorulnak be.

A játékot megjelenésekor óriási hype vette körül, és a Twitchen még a League of Legends streamereket is megelőzte nézettségben a multiplayeres újdonság. Ma már egy kicsit lejjebb hagyott a PUBG felkapottsága idehaza, de Ázsiában nem lankadt a játék körüli izgalom.

Kínában megannyi klónt adtak ki, amely másolta a PUBG-t, most azonban a Tencent megszerezte a játék jogait, így ki is adták gyorsan mobilra az online lövöldét.  Sem időt, sem pedig pénzt nem spóroltak a PUBG mobilos verziójának promózására, így egy rendkívül izgalmas és látványos kis videóban ismerkedhetünk azzal a játékkal, amit jó eséllyel már senkinek nem kell bővebben bemutatni.

Facebook hozzászólások

You may also like...