Élőszereplős filmet készít a Warner az Attack on Titan alapján

Újabb mangát szemelt ki magának Hollywood a Ghost in the Shell után, hiszen érkezik az Attack on Titan feldolgozása a Warner Bros részéről. Nem kis vállalkozás ez, melybe a gigastúdió újfent nagyon belebukhat, tekintve, hogy hatalmas rajongói bázisa van a franchise-nak. A film rendezője Andy Muschietti lesz, aki korábban az Az c. horrorért volt felelős, a producerek között pedig olyan nevek lesznek, mint David Heyman (Harry Potter) és Masi Oka (Hősök).

Muschietti jelenleg az Az 2-n dolgozik, mely 2019 szeptember 6-án kerül mozikba, de a következő projektje már Hajime Isayama művének adaptációja lesz. Ha valaki nem tudná, az Attack on Titan egy olyan világban játszódik, ahol az emberiség hatalmas falakkal körülvett városokat épített, hogy megvédje magát az azokon túl pusztító óriásoktól. A manga a tévéképernyőkön is sikeres lett, köszönhetően az anime sorozatnak, de készült már egy élőszereplős verziója is a sztorinak, melyet Shinji Higuchi alkotott meg. A kétrészes film nagy bukta lett, ezért is merész vállalkozás a Warner részéről, hogy ők is megpróbálkoznak azzal, hogy a hardcore rajongókat kielégítsék.

Izgalmas lesz, hogy az Az rendezője hogyan birkózik meg a feladattal, tekintve, hogy eddig kisebb volumenű filmeket készített, egyikben se voltak hatalmas lények és grandiózus látványvilág.

Facebook hozzászólások

You may also like...