Előzménytörténetet kap az Old Man Logan

Old Man Hawkeye címen kap előzménytörténetet a Marvel sötét jövőt vizionalizáló Old Man Loganje – jelentette be október elején a New York Daily News. A tervek szerint a történetet a Daily News riportere, Ethan Sacks (Secret Empire: Brave New World) írja és Marco Chechetto (Star Wars: Captain Phasma) illusztrálja. A januárban megjelenő képregény 12 részből álló minisorozatként fogja felvenni a történet fonalát, az eredeti Old Man Logan eseményei előtt öt évvel. A főszerepben Hawkeye (magyarul Sólyomszem), aki az OML tragikus eseményei előtt egy hősi kalandban vesz részt. Sacks kis kedvcsinálóként elárulta a Daily Newsnak, hogy a képregényben Hawkeye elveszti látását (az OML-ben már vak), és ennek következtében egy számára rettegett, 45 évvel ezelőtti dologgal kell szembe néznie, és majd így folytatnia a hősök útját.

Ha az Old Man Hawkeye a Sacks által említett témával és az Old Man Logan: Kíméletlen jövőből vagy csak a márciusban bemutatott Logan filmből ismert atmoszférával operálnak már garantáltan egy jó képregényt kapunk. Mindenesetre Axel Alonson szerkesztő bizakodó:

Az Old Man Hawkeye a maga nemében egy epikus történet. Az olvasók betekintést nyerhetnek a korábban behozott szereplők világába, új karakterekkel találkozhatnak és izgalmas Easter eggeket fedezhetnek fel Clint utazása során.

A képregény bejelentése mellé egy borítót is kaptunk:

hawkeye

Facebook hozzászólások

Sophi

"az önéletrajzban, mint az irodalomban általában, ami történt, az nem olyan fontos, mint az, amiről a szerző meg tudja győzni a közönségét…" - Salman Rushdie

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?