Eymerich: Indulj, inkvizítor! borító és tartalmi ismertető

Már bejelentettük, hogy érkezik új könyvünk, az Eymerich: Indulj, inkvizítor!, most pedig eljött az idő, hogy megmutassuk a kötet borítóját is és egy rövid ismertetővel szolgáljunk a könyvhöz.

Nem is habozunk, íme az Indulj, inkvizítor! borítója a maga teljes dicsőségében:

Elöljáróban a regény tartalmáról:

A sötét középkorban Nicholas Eymerich, az inkvizítor váratlanul megörökli Aragónia főinkvizítori címét haldokló elődjétől – aki emellett ördögi titkot is bíz rá. A szerzetes nyomozni kezd, így bukkan egy rejtélyes, mindenre elszánt szektára, akik az ősi idők egy letűnt istennőjét imádják. Akaraterőben Eymerich sem szegény, bárkin és bármin átgázol, hogy hitének erejét összevesse akár magával az ördöggel is – még akkor is, ha rá kell döbbennie, hogy ez a világ nem olyan, mint amilyennek hiszi…

A számára távoli jövőben tudósok vizsgálják Eymerich írásait, és a titkok, amiket az inkvizítor felfed a középkorban, az egész emberiség sorsát befolyásolják, ahogy a Malpertius űrhajó átszeli az űr semmijét egy bolygó felé – ahol a középkori szekta szerint féltékeny istennőjük él…

Az Eymerich: Indulj, inkvizítor! komoly nemzetközi sikerek után ér el Magyarországra: készült belőle számítógépes kalandjáték, élőszereplős szerepjáték, képregény, szerzője, Valerio Evangelisti pedig az olasz fantasztikus irodalmi szféra egyik legnagyobb nevű tagjává vált. Eymerich főszereplésével készült sorozata 10 kötetből áll, melyek népszerűsége töretlen mind a mai napig. A középkori krimi, a thriller (esetenként akár a horror), a weird fiction és a science fiction elemek vegyítéséből születő regényfolyam első epizódja hamarosan érkezik!

A könyv bolti ára 2990 Ft, de a galaktikabolt.hu-n természetesen 25% kedvezménnyel már előrendelhető 2245 Ft-ért:

http://galaktikabolt.hu/termek/valerio_evangelisti_eymerich_1_-_indulj_inkvizitor.html

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

6 hozzászólás

 1. solymosgyu szerint:

  Én a horrort nem szeretem.

 2. Vian szerint:

  Ez az infó sokat segített…..Miből gondolod hogy csak Neked adják ki a könyveket…Ráadásul csak esetlegesen vannak benne horrorisztikus elemek…Olvasd el és utána írj..habár ( ne írj )

 3. solymosgyu szerint:

  vian:drága vian én scizofrén vagyok. Tehát nem olvasom el. Csak nekem? Ez már a 2. horror regényuk. sawyer connie meg jack macdewitt. ezek meg unalmas írók. utoljára 2 éve vettem tőluk jó regényt. Az időhajót. Azóta semmit.

 4. Vian szerint:

  Ha ennyire nem tetszik a kiadó kínálata akkor miért írogatsz ide?? Annyi más kiadó van ahol biztosan nagyon várják hogy biztató soraiddal emeld a köteteik színvonalát.

 5. solymosgyu szerint:

  Azért mert tetszik. Meg szerintem nem tudják mit kell honosítani. Én segítek nekik. Scizofreniás győgymodokat leírő sf könyvre vágyom.

 6. Vian szerint:

  Tudják hogy mit szeretnének kiadni. De hogy Te mit szeretnél…..Scizofréniás gyógymódot taglaló sci-fi könyv….ez rajtad kívúl nem sokakat érdekel. Űrhajó nos az már inkább!!! Amit Te keresel az gyógyászati oldalakon van…így szépen átballagsz és ott érdeklődsz..bíztos tudnak a számodra megfelelő orvoslást biztosítani!!

Vélemény, hozzászólás?