Fantasmania: új partnerrel bővült a Galaktika Klub

Február közepétől már a Fantasmania.hu Online Játékboltban is kedvezménnyel vásárolhatnak a Galaktika Klub platina- és gyémántkártyás tagjai. Ráadásul a bolt árusítja kiadónk, a Metropolis Media több kötetét is, és az Olvasásgalaktika élménykampány keretében a készlet erejéig ingyen Galaktika magazinokat is kapnak a vásárlók.

A Fantasmania kínálatának gerincét jól mozgatható gyűjtői- és játék figurák adják. Főleg filmek, képregények, és sorozatok sci-fi / fantasy világainak szereplői találhatóak meg náluk, többek között Star Wars, Marvel / DC szuperhősök vagy az Alien, Predator, Terminator és más kultfilmek gyűjtői figurái. Ezen kívül szerepelnek a kínálatukban képregények, szobrok és más gyűjtői relikviák is.

partner_fantasmania

Az online webshop minden nap nyitva tartó bemutatóterme Budapesten, az Üllői út 66/c alatt található, ahol minden készleten van és bőven lehet válogatni is. Természetesen a termékeink országosan elérhetőek házhoz szállítással is, a 14 ezer forint fölötti rendeléseket pedig ingyen postázzák.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?