God of War: Pár nap múlva folytatódik az istenek háborúja

A 2018-as God of War eddig nem látott tálalásban és játékmechanikával mutatja be az új játékosoknak is az ismert franchise-t. De vajon sikeres lesz a szerepjáték következő része? Az első tesztek feldicsérik az április 20-án a Playstation 4-en bemutatkozó játékot, mely magyar felirattal lesz megvásárolható!

Az új részben, hasonlóan az előző kiadásokhoz szerepjátékos környezetben kell megmérkőznünk mitológiai lényekkel, hogy tovább haladhassunk a God of War történetében. Számos újítással kell majd a játékosoknak számolni, mint például a megváltozott a kameranézettel, hiszen mostantól egy váll fölé helyezett perspektívával kell dolgoznunk.

Kratos, a játék főszereplője most már nem két láncos karddal, hanem egy mágikus baltával teszi a koporsóba az ellenfeleit. A mágia ebben a játékban viszont meglepően realisztikusnak tűnik, mivel csak azután tették bele a játékba, hogy az objektumok fizikai viselkedését letisztázták, így a varázsütések iszonyatosan hihetőnek, és súlyosnak tűnnek. A varázsfejsze mozgása és viselkedése igencsak hasonlít a Marvel Thor-jának a kalapácsára, így akinek megtetszett a Mjölnir, az most a God of Warban is átérezheti a fegyver erejét.

A God of War grafikai megjelenése magával ragadó, és még szebb is, mint azt az eddigi előzetesekben mutatták, és nem pusztán az északi hegyek havas tájai a gyönyörűek, hanem a mészárszékre került szörnyetegek testrészei is soha nem látott részletességben adják meg magukat Kratos dühös csapásainak.

Ugyan a játékban nagyon sokat harcolunk, a gyilkolások között megpihen néha a God of War és egy igen családcentrikus történetet is megismerhetünk. Mindenki valamilyen kapcsolatban áll egymással a játék világában, a családi kapcsolatok fontossága, és az apa-fia kapcsolat az alapköve a történetnek. Kratosnak, a dühös barbárnak egy másik oldalát is megismerhetjük ugyanis az apa szerepét tölti be a háború istene.

Az új Legend of Zelda játék óta nem láttunk ilyen jó szerepjátékot, így ha szereted az ehhez hasonló történetvezérelt kalandokat és van PS4-ed, akkor mindenképp szerezd be a God of Wart.

Facebook hozzászólások

You may also like...