Hamarosan PC-n is játszható a Halo 5: Guardians

A Halo 2 óta nem kaptunk Halo játékot számítógépre, ugyanis a Microsoft úgy döntött, hogy a COD és a Battlefield mellett már nincs szükség több FPS-játékra PC-n, így több híres űr-lövöldét kihagytak azok, akik nem vettek maguknak Xbox konzolt.

A Microsoft nyilatkozatai szerint amíg nem jön ki az új Halo Infinite, addig nem foglalkoznak más Halo projektekkel, mindezek ellenére mégis úgy tűnik, hogy megszegik a szavukat. Az Amazon UK weboldalán ugyanis frissítették a Halo Guardianst ábrázoló képeket, és a játék dobozán egy apró változtatást véltek megfigyelni a vásárlók. A dobozon a “Csak az Xboxon” feliratot lecserélték “Konzol exkluzív”-ra, ami feltehetően arra utal, hogy PC-n is elérhető lesz a Halo 5.

A “Konzol exkluzív” felirat megjelenése azért fontos, mert az összes olyan játék rendelkezik ezzel a kiírással, ami Xboxra és PC-re is megjelent, tehát arra a következtetésre juthatunk, hogy nemsokára PC-n is játszhatunk a méltán híres videojátékkal. A konzol exkluzív játékok közé tartozik a Gears of War 4 és a Forza Motorsport 7 is egyébként.

Reméljük, hamarosan tényleg feltelepíthetjük a számítógépjeinkre a Halo 5-öt, hiszen lassan 14 éve nem tudtunk szörnyecskéket ölni a Halo-ban billentyűzettel és egérrel a kezünkben.

Facebook hozzászólások

You may also like...