Hamarosan PS4-en is Path of Exile-ozhatunk

A Path of Exile napjaink egyik legjobb RTS játéka, és miután a diablósok nagy részének csalódás volt a Diablo legfrissebb része, ezért sokan ehhez az ingyenes diabo-klónhoz fordultak, hogy kiélhessék az akció-gyilkolós vágyaikat. Decembertől pedig PS4-en is megtehetik mindezt.

Az PoE története egészen egyszerű: egy hajó elsüllyedt, és egy tucat halálraítélt egy élőholtaktól hemzsegő szigeten tér magához. A túlélők közül egyet választhatunk, annak megfelelően, hogy ki a legszimpatikusabb. Lehetünk akár cseles zsebmetszővel, akinek ha a rokonai szidod, felnyársal, vagy akár egy olyan fiatal nővel is, akibe belebújt az ördög kiskorában és azóta is sötét varázsigéket suttog szabadidejében.

A játék fő jelszava a szabadság, számtalan módon építhetjük ugyanis a Path of Exile-ban a karakterünket, és nem vagyunk beszorítva egy RPG-s szerepbe se. Tehát a pokoli leányzó is lehet egy óriási pallost forgató vadember, ha úgy akarjuk, nem muszáj a varázsló szerepkörhöz ragaszkodnunk.

Ha szereted a Diablo szériát, és a Diablo II a kedvenced, akkor mindenképp ajánljuk kipróbálásra ezt az ingyenes játékot, egyáltalán nem Pay to Win, csak külsőségekért lehet fizetni. Decemberben játszhatjuk konzolon is, ha nem áll a kezünkre az egérrel való kattintgatás. Ha nincs konzolunk, akkor is érdemes nekiülni a PoE-nak, hiszen decemberben a PS4-es indítás mellett, még egy pár új fejezetet is kapunk a játék sztorijához.

Lentebb megtekintheted ennek a fantasztikus játéknak a PS4 trailerét.

Facebook hozzászólások

You may also like...