Hétvégi programajánló: itt a nyári PlayIT Show

Június 2-án ismét elérkezik az idő, hogy a Hungexpón összefussanak a videojátékok szerelmesei. A mostani PlayIT-en ezúttal is találkozhatunk a legismertebb magyarországi videósokkal, és a legfrissebb VR és AR játékokkal, ráadásképp számítógépes versenyeket nézhetünk, vagy éppen részt is vehetünk rajtuk.

A rendezvényre ugyan most nem jönnek külföldi sztárvendégek, viszont rekord mennyiségű konzol, és számítógép várja a látogatókat, és mint már korábban is írtuk, a Star Wars fogja uralni a kiállító pavilonok nagy részét.

A PlayIT reggel 10 órakor kezdődik  a normál jegyeseknek, de a VIP-ek már jóval a legnagyobb tömeg előtt kipróbálhatják a kiállított játékokat, várakozási idő nélkül.  Jegyet a Hungexpóban személyesen is tudtok majd venni 3500 forintért, de ha MasterCarddal fizettek, akkor egy kis engedményt kaptok az árból.

A kiállítók mellett rengeteg akció várja a kilátogatókat, hiszen akciós játékokat, geek ajándék tárgyakat is vehetünk a standoknál, emellett még streetfooddal is tömhetjük magunkat, ha arra szottyan kedvünk.

Ha már eleget nézelődtél, és valami újat is ki szeretnél próbálni, ne habozz felkeresni a Mozdulj Gamer pályáját, ahol izgalmas programok várnak, például lehet majd Lazer Tagezni, vagy akár a falmászást is kipróbálhatod.

Facebook hozzászólások

You may also like...