Holnaptól Könyvhét!

A kérdés költői – nyilván jöttök! Idén is két helyszínen várunk Benneteket: egyrészt a Vörösmarty téren, másrészt pedig Újbudán, a 4-es villamos végállomásánál, az Allee bevásárlóközpont oldalában! És hogy miért érdemes kilátogatni standjainkra? Íme egy kis ízelítő mindabból, ami a Galaktikánál vár!
1. Örök Háború
Megjelenik Joe Haldeman Örök háború című űrháborús regénye, végre a teljes, vágatlan, legújabb szöveggel. Először a Könyvhéten lesz kapható!
2. Nyereményjáték
Nagy sikerű irodalmi kvízjátékunkkal ismét jelentkezünk! A kitöltésért Galaktika magazint adunk ajándékba, és egy szerencsés kitöltő 80.000 Ft-os könyvcsomagot nyer!
3. Kedvezmények
Ez legyen meglepetés, de most nagyon kitaláltuk ;)…
4. Dedikálások!
Szombaton, június 9-én két dedikálás is lesz a Vörösmarty téren! 16:00-kor az észt írónő, Kersti Kivirüüt és a születésnapját ünneplő László Zoltán dedikál majd. Könyv, Galaktika magazin egyformán szignáltatható! Gyertek, találkozzatok a szerzőkkel! (Aki nagyon mázlista, még tortajellegű képződménnyel is találkozhat…TALÁN)
5. Kerekasztal-beszélgetés
A Vörösmarty téri standunknál a potenciális földön kívüli létformákkal való kommunikáció lehetőségeiről, esélyeiről és hogyanjairól beszélgetnek elismert tudományos szereplők: Almár Iván csillagász, Csányi Vilmos Széchenyi-díjas etológus, akadémikus, Mund Katalin szociológus és Simkó János újságíró. A beszélgetésre június 10-én, vasárnap, 16:30-kor kerül sor, és mindenkit szeretettel várunk rá (ingyenes a részvétel), természetesen mindenki hozzon rengeteg kérdést a batyujában!
6. Még több nyereményjáték
Ha akár az Allee-nál levő, akár a Vörösmarty téri standunknál vásárolsz, és feliratod a neved egy nyerő cetlire, lehetőséged van megnyerni legújabb könyvünket! Minden este, mindkét helyszín aznapi vásárlói között sorsolunk, és egy-egy szerencsés megnyeri Joe Haldeman: Örök háború című regényét!
7. Légy a Galaktika Arca! – Szépségverseny Reloaded
Tavaly szintén nagy sikernek örvendett a Galaktika Arca Szépségverseny. Az Allee-nál levő standunkhoz várunk minden SF-rajongó hölgyet, hogy egy-egy könyvvel vagy Galaktika magazinnal lefotózkodjanak – utána a galaktikus szépségarénában megküzdenek a szavazókért, a legszebb pedig mindent visz! Lányok, hölgyek, asszonyok – gyertek június 7 és 10 között sci-fivel fotózkodni, és győzzön a legcsinosabb, legszebb!
Idén már a férfiaknak is kedvezünk! Míg a lányoknál értelemszerűen a szépség a fontos, addig az uraknál humoros, vicces vagy epikus fotókat várunk!
Lehet saját géppel jönni, vagy megkérni standunk népét a fotóra. A szavazást a www.sf.blog.hu-n és a Galaktika facebook oldalán fogjuk tartani. Gyertek bátran!
Érdemes benevezni (vagy benevezni barátot-barátnőt), hiszen értékes nyereményekre lehet számítani idén is!
A Vörösmarty téren most csütörtöktől várunk mindenkit beszélgetésre, találkozásra és könyvbörzére és a programjainkra, az Allee-s standunknál pedig csütörtöktől vasárnap estig lehet vásárolni, nézelődni, beszélgetni és fotózkodni.
No meg kitölteni az irodalmi kvízünket! (Kérje az eladótól!)
Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?