Horror lesz az egyik 2018-as X-Men film

A 2000-ben mozikba küldött X-Men – A kívülállók óta a mutánsos filmsorozat sok mindent megért, többek között olyan balul elsült darabokat, mint az Apokalipszis, az X-Men kezdetek: Farkas, de azért az X-2, a Deadpool, vagy a Logan azért azt mutatta, hogy a FOX franchise-a néha életképes is tud lenni. Most bejelentették, hogy a 2018-ban érkező egyik X-Men film, a New Mutants horrorfilm lesz, azaz fel lehet készülni az R besorolásra, a vérengzésre és arra, hogy az alkotás szakít az eddigi hagyományokkal.

A New Mutants rendezője, Josh Boone az Entertainment Weeklynek adott exkluzív interjút, melyben a készítő egyenesen odáig ment, hogy kijelentette, eddig ilyen mutánsos filmet még nem látott a közönség:

A tervek szerint horrorfilmet készítünk, mely történetesen az X-Men univerzumban játszódik. Nem lesznek se kosztümök, se szupergonoszok, valami egészen egyedülállót igyekszünk létrehozni.

nm-2

Úgy tűnik, hogy a készülő X-Men spinoff Bill Sienkiewicz munkásságára összpontosít majd főképp, aki a New Mutants #18-tól kezdett a sorozaton dolgozni. Ezeket a képregényeket a rendező szürreális, impresszionista X-Men kötetekként emlegeti, véleménye szerint pont olyan, mintha Stephen King találkozna John Hughes-zal. Boone arról is beszélt, hogy a FOX nyitott arra, hogy ezek a testvérfilmek új irányt vegyenek, a stúdió a Deadpool sikere óta egyre merészebben vállal kockázatot. A New Mutants egyik legfontosabb, eddig bejelentett szereplője egyébként Maisie Williams (a képen balra), aki a Trónok harca tévésorozatban Arya Starkot alakítja, a filmben pedig Wolfsbane lesz. A karakter egy olyan lány, aki képes farkassá alakulni, ugyanakkor vallásossága miatt nehezen birkózik meg valódi természetével.

A New Mutants jövő áprilisban mutatkozik be a mozikban, mellette érkezik még a Deadpool 2 és a Dark Phoenix is, ez utóbbiban szintén egy Trónok harcás színésznő lesz a főszereplő, Sophie Turner (a képen jobbra), aki az X-Men: Apokalipszis után ismét Jean Grey bőrébe bújik.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?