Hosszú idő után ismét hírek érkeztek a Halo tévésorozatról

Öt év telt el azóta, hogy utoljára érdemleges híreket hallottunk a nagysikerű Halo játék sorozatos adaptációjáról.

A Halo az egyik legismertebb sci-fi lövölde, ahol az emberiség és egy idegen szövetség közötti harc zajlik, a játékokban a Master Chief nevű szuperkatona és társai kalandjait kísérhetjük figyelemmel. A játék főként Xboxon teljesített jól, az eladásokat tekintve, a Microsoft egyik húzócímévé vált az évek során. A Halo széria kulturális hatása egyes szakírók szerint olyan nagy, hogy a Star Wars franchise-éval vetekszik.

Már sokan kongatták a vészharagokat, hogy nem lesz a sorozatból semmi, de a feldolgozást készítő Showtime illetékesei megtörték a csendet és bejelentették, hogy minden rendben, készül a játék tévés feldolgozása.

A készítők, David Nevins és Gary Levine szerint nagyon elégedettek leszünk az új sorozattal. A forgatásokat nem más, mint Steven Spielberg felügyeli, így kétségünk sem lehet afelől, hogy jó kezekben van a produkció. Korábban olyan alkotók bicskája tört bele a Halo-ba, mint Peter Jacksoné, akinek a Halo Chronicles projektjét még 2009-ben törölték.

A sorozat készítése már-már paródiába illik, mivel több éve csak annyit mondanak, hogy a tervek szerint “halad, most ismét csak egy “nagyon jó lesz” ígéretet kaptunk… egy jó kis trailer helyett.

Az új széria nem csak a hardcore rajongóknak fog szólni, hanem az átlag tévénézőknek is, az lesz a célja hogy minél többen megismerjék az akciódús Halo univerzumot.

Facebook hozzászólások

You may also like...