Ilyen az, amikor Thor és Hulk egymásnak feszül

Thor elveszíti hírhedt kalapácsát, Loki újfent elemében van, ráadásul két Bosszúálló is egymásnak megy a Thor: Ragnarok első előzetesében. A képsorok olyanok, mintha a marketingesek azt érezték volna fontosnak, hogy egy, A galaxis őrzőihez hasonló trailerrel rukkoljanak elő. Van  itt minden, Led Zeppelin, maximumra tolt retro és túlszínezett kosztümök és gladiátorharc egy idegen bolygón. A harmadik Thor film előreláthatólag lesz annyira elszállt, mint Űrlordék első kalandja, de úgy tűnik, hogy a Doctor Strange óta a Marvel elkezdett odafigyelni, hogy ne futószalagon gyártsák az ugyanolyan szuperhősös filmeket.

A rendező, Taika Waititi elmondása szerint ez egy sokkal humorosabb és könnyedebb kaland lesz, mint amit a Thor rajongói eddig megszokhattak. Az biztos, hogy a főellenség, Cate Blanchett úgy néz ki, mintha épp most vette volna át az uralmat a pokolban a sátántól. A Ragnarok november elején mutatkozik be a magyar mozikban, szóval addig várni kell rá, hogy a nagyvásznon láthassuk, amint Thor és Hulk jól lepofozza egymást.

Akár meglepő is lehetne egyébként, hogy a Ragnarok ennyire elborult irányt vesz, de a készítő előző művei, mint például a Vademberek hajszája, vagy a Hétköznapi vámpírok is hasonló stílusban mozogtak. Akinek kimaradtak volna, az pótolja őket, de sürgősen.

Alább megmutatjuk a Thor: Ragnarok új poszterét is, amit a teaser mellé adtak ki.

ragnarok-poster

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?