Indul a Dollhouse at RTL Klubon

Ma este 22:05-től az RTL Klub megkezdi a Dollhouse című, Amerikában már kultikussá vált sorozat sugárzását. Jó magyar szokás szerint még egy alcímet is kapott a sorozat, bár a címet most nem fordították le. Így született meg a Dollhouse – A felejtés ára.

Létezik egy titkos szervezet, amely gond nélkül tudja törölni és tetszőleges adatokkal feltölteni az emberi agyat. Náluk a gazdag kuncsaftok tetszőleges feladatra bérelhetnek személyeket, akik agyát az elvégzéshez szükséges információkkal lehet feltölteni. Azonban az FBI is érdeklődik a szervezet iránt, és egyre több gond adódik abból is, mintha a babák emlékeznének törlés előtti személyiségükre…

Az igényes sorozatnak komoly rajongói tábora van, de ez kevés volt ahhoz, hogy két évad után is megmaradhasson. Jelenleg is folyik a harc a sorozat túléléséért.

A kereskedelmi csatornák megszokott politikája alapján várhatóan 3-4 rész után ez is eltűnik a képernyőről, hogy majd hétvégén délután, hajnalban, vagy valamelyik kisebb csatornán bukkanjon fel újra egy évvel később.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?