Ingyenes Overwatch és sok egyéb Blizzardos csemege vár minket a jövő héten

A Blizzard népszerű FPS-ében 6-6 fős csapatok harcolnak különféle célokért, változatos high-tech fegyverek segítségével. A legutóbbi BlizzConos fiaskót követően a kékek mindent megtesznek azért, hogy helyreállítsák az imidzsüket, és mivel egy új hős is érkezett a lövöldébe, ezért a következő héten november 20-27-ig kipróbálhatjuk a játékot teljesen ingyen.

A játékba most érkezett a 29. hős Ashe, aki egy különleges távolsági damage hős, aki a félautomata puskájával osztja a Hhadshotokat, és egy óriási mech szörnnyel az oldalán igazán halálos kombót alkotnak. A játékot már most letöltheted a Battle.Net Launcherről, hogy biztosan ne maradj le az ingyenes hétről.

Lehetsz hatalmas gorilla, szamuráj vagy akár időutazó lány is. A karakterek a Blizzardhoz hűen részletesen ki vannak dolgozva, háttérsztorikkal és egyedülálló képességekkel. Az akciódús és gyakran kaotikus megmérettetésekben minden pillanatban élet-halál között táncolsz, és mehetsz birokra az ellenfelekkel. De az erőfeszítések és a játékos tehetsége sem vész kárba, hiszen a meccsek végén kitüntetést kap a legjobb. A díj egy kisvideó, amit mindenkinek végig kell néznie, hogy lássák, mekkora király vagy.

Aki ráadásul legalább 3 órát megnéz a Blizzard hivatalos twitch streamjéből, három ingyenes Ashe fegyver skint tudhat magáénak, de inkább játsszatok, mert annak több értelme van. November 20 és 27 között tehát vár napjaink legnépszerűbb sci-fi hős lövöldéje, az eddigi leghosszabb ingyenes időszakával!

Facebook hozzászólások

You may also like...