Ismét spórolhatunk, ingyen játékot osztogat az Epic Games!

A RiME című játékhoz kevés másik hasonló program ér fel esztétikai megjelenésben, történetben, vagy hangulatban. Egy ismeretlen szigeten találod magad, ahol társad lesz egy róka, és együtt fedezhetitek fel a varázslatot ebben az elhagyatottnak tűnő világban. Ez a játék ízig vérig egy puzzle, ahol 3D térben kell navigálnunk hogy elérjük a szigeten található magas torony tetejét.

Ezt a játékot leginkább a Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz lehetne hasonlítani. A nagy különbség a két játék között a tény, hogy nem kell legombolnunk külön 100 000 Forintot egy Nintendo Switchre azért hogy egy minőségi kalandjátékot kaphassunk. Ugyan a RiME első ránézésre hasonlít a Legend of Zeldára, nem próbálja meg utánozni, hanem a saját útját járja, és egy olyan hangulatos kalandra visz minket, amit leginkább a 2012-es Journey tudott megtenni oly sok évvel ezelőtt.

A RiME igazán meditatív állapotba teszi a játékost, hiszen a színes világ mellé fantasztikus zene is társul, így szinte nincs olyan ember, aki ne lenne fogékony a játék nyújtotta szinte művészi élményre.

Na de ez a játék több mint 10 000 Forint, biztos hogy megér ez ennyit? Ez a kérdés mára teljesen lényegtelen, hiszen az Epic Games Store-on mostantól, egészen május 30-ig ingyen, örökre a magunkénak tudhatjuk ezt a fantasztikus játékot. Kattints ide ha nincs kedved guglizni.

Facebook hozzászólások

You may also like...