Végre megérkezett Anakin Skywalker a Star Wars Battlefront II-be

Korábban már írtuk, hogy hamarosan érkezik Anakin Skywalker a Star Wars Battlefront II-be, viszont ezúttal a jófej jedik oldalán fog a “kiválasztott” harcolni. Azért ezúttal, mert Darth Vaderként, már eddig is jelen volt a videojátékban.

Anakin ugyan a világos oldalon veszi fel a harcot, jó pár sötét erő használóra emlékeztető képességet vet be a szeparatistákkal szemben. Mint például a jól ismert erő fojtás, melyek segítségével ezúttal nem csak egy ellenfél nyakát tudja masszírozni az ifjú kardforgató, hanem akár 5-6 gonoszt is képes a levegőbe kényszeríteni. Anakin továbbra sem tudja uralni az érzéseit, és ez meglátszik a kardforgatási stílusában is, hiszen egy nagy csapással képes bárkit hanyatt lökni, hogy aztán jó pár másodpercen keresztül miszlikbe szabdalhassa a tehetetlenül guruló sitheket. A fiatal Skywalker harmadik képessége szintén a fiú érzelmeihez kötődik, hiszen Anakin összegyűjti minden dühét, és kiengedi, ami hatására minden körülötte lévő ellenfél hanyatt esik.

Az új harcos tehát mint fentebb is olvashatod, borzasztóan erős. Bárkit le tud fogni egy pár másodpercig, és ahogy a Battlefrontban azt megszokhattuk, az éppen elég idő arra, hogy elveszítsünk egy meccset. Anakin mellett még szuper klónkatona egyenruhák is érkeznek, hogy teljes legyen a Klónok Háborúja érzés.

Ti toljátok még a Star Wars Battlefront 2-t?

Facebook hozzászólások

You may also like...