Itt az X-Men: Dark Phoenix első előzetese

Az X-Men filmek esetében ember legyen a talpán, aki fejben össze tudja rakni az eddigi eseményeket egy idővonalon. A FOX eléggé elbaltázta a mutánsos univerzum felépítését, habár azért akad egy-két filmjük, ami így is alapműnek számít. Az X-Men: Dark Phoenix jövő február 14-én érkezik a mozikba, a főszerepet a Trónok harcából ismert Sophie Turner játssza, aki az HBO sorozata után megmutathatja, hogy egy egész estés hollywoodi blockbusterben is megállja a helyét. Aggodalmakra azért van ok, hiszen a színésznő erősen mellékszereplő a Westerosban játszódó produkcióban, ráadásul a Dark Phoenix egy csomó utóforgatásra szorult nemrégiben.

A történet szerint 1992-ben járunk, az X-Men csapata pedig egyre veszélyesebb küldetéseket vállal el. Aztán amikor a mutánsok az űrbe mennek, Jane Grey triggert kap és elszabadul benne a Főnix. A legújabb X-Men filmben újfent James McAvoyt láthatjuk Charles Xavierként, de visszatér Magneto szerepében Michael Fassbender, és Jennifer Lawrence Mistique-je is. Csak tán nem lesz ez olyan rossz, mint az Apokalipszis, ugye?

Az X-Men jogai egyébként a kissé távolabbi jövőben átkerülnek majd a Marvel Filmes Univerzumához, a mutánsokat onnantól a Kevin Feige vezette csapat pesztrálja majd. Hogy vajon a FOX-féle szereplőgárdából és az eddig bemutatott történésekből mennyit tartanak meg, az már egy jó kérdés. Szomorú lesz, amikor Rozsomákot esetleg egy más színész fogja alakítani az MCU-ban a rettenetesen erős Logan után.

A film hivatalos posztere:

Facebook hozzászólások

You may also like...