Itt a jövő, egy robot kapta egy készülő filmben a főszerepet

A Deadline hozta le elsőként a hírt, miszerint az American History X rendezőjének, Tony Kaye-nak új filmje, a 2nd Born egy android főszereplésével jön majd. Messze még az április elseje, viccről szó sincsen, a robotot úgy programozzák majd be, hogy jobban játsszon, mint Leonardo DiCaprio A visszatérőben, mely végre Oscart hozott neki. Kaye szerint a 2nd Born mérföldkő lehet a filmtörténelemben, szerinte olyan jól fog sikerülni a mű, hogy még akár díjat is kaphat alakítása miatt a mesterséges intelligencia.

A film a 1st Born folytatása lesz, ebben Val Kilmer és Denise Richards játszotta a főszerepet. A 2018-ban érkező 2nd Born egy olyan házaspárról fog szólni, akiknek nehezen jön össze a gyerek. Természetesen ez is vígjáték lesz, az előző részhez hasonlóan, így pedig pláne nehéz dolga lesz az androidnak, hiszen olyan hihetően kell majd alakítania, hogy megnevettesse a közönséget.

Az androidok úgy tűnik, egyre inkább beteszik a lábukat a szórakoztatóiparba, hiszen a Disney is robot kaszkadőrök alkalmazását jelentette be, melyek témaparkjaikban lesznek láthatóak. Ezek a gépek később filmforgatásokon is helyettesíthetik majd a későbbiekben a színészeket, ha veszélyes jelenetek felvételéről lesz szó.

Facebook hozzászólások

You may also like...