John Cena főszereplésével jöhet a Duke Nukem film

A Duke Nukem a 90-es évek egyik legkarakteresebb belső nézetes lövöldözős játéka, ahol egy szőke, napszemüveges G.I. Joe kinézetű alak hidegre tett minden földönkívülit.

Duke nem csak puskagolyóval, de vicces beszólásokkal is megkínálta a földönkívülieket. A játék fontos fordulópontja volt a véres gyilkolászós játékok korszakában, hiszen érdekes görbe tükröt mutatott a túlzottan komoly Doom szériának, és a sok száz Doom klónnak, ami kijött a millenium előtt. Aztán a Duke Nukem persze franchise-zá nőtte ki magát, a Duke Nukem Forever 2011-ben a fiatalabb játékosokkal is megismertette az akcióhőst.

A Duke Nukem film feldolgozásához még trailer nem érkezett, csak apró hírmorzsákból tudunk szemezgetni. A pletykák szerint a Michael Bay-féle adaptációnak a készítői a híres pankrátort, John Cenát szeretnék felkérni a főszerepre.

Ugyan a játékból készült filmek rendre nem sikerültek túl jól, ez mégis megtörheti a rossz szériát, mert Duke karaktere önmagában is sokkal szórakoztatóbb, mint más adaptált játékok főszereplői összesen.

Facebook hozzászólások

You may also like...