Kapaszkodjatok meg, mert mégis lesz új Tomb Raider film!

Váratlan fordulatot okozott a Warner Bros legújabb döntése, miszerint a 2018-ban rebootolt Tomb Raider film mégis kap második részt, annak ellenére, hogy az új feldolgozás alig hozott hasznot a box office-ban. Vagyis ezt gondoltuk, de az igazat megvallva közel 280 milliót hozott vissza a befektetés, ami elég figyelemre méltó összeg, a videojáték-adaptációk átlagos sikerét, vagy leginkább sikertelenségét nézve.

Sokan arra számítottak, hogyha mégis lenne második része a Tomb Raidernek, akkor egy új főhőst is castingolnának erre a szerepre, talán valakit, aki közelebb áll az Angelina Jolie féle szilikonos akciónőhöz, de ezzel ellentétben továbbra is Alicia Vikander fogja alakítani Lara Croftot.

Ugyan a filmek arca nem változott, a háttérmunkás gárdán jó nagy átalakításokat eszközölt a WB. Új írót kapott a Tomb Raider project, és az új részt Amy Jump fogja írni. Az írónő nyilatkozata szerint jó pár megválaszolatlan kérdés maradt az első részben, ezért lesz mire alapozni a folytatást.

Úgy tűnik, hogy nagy reményeket fűznek a mai napig a Tomb Raider címhez, hiszen ez már a negyedik film, ami ugyanezzel a címmel készül. Az első két rész vitathatatlanul az “olyan rossz hogy már szinte jó” kategóriába tartozott, ezért nem kell magasra tennünk a lécet, ha Lara Croft kalandjairól van szó.

Ti lecseréltétek volna Vikandert? Van értelme még több Tomb Raider filmnek?

Facebook hozzászólások

You may also like...