Keményen beszólt A galaxis őrzői rendezője a Star Wars rajongóknak

A Star Wars rajongók már az elmúlt években is elég problémásak voltak, elég csak arra gondolni, hogy nemrég a Jar Jar Binks karakterét játszó színész állt elő azzal, hogy kis híján öngyilkos lett az őt érő gyűlölethullám miatt. Rajta kívül Az utolsó Jedikben játszó Kelly Marie Tran is elmenekült az Instagramról, annyit piszkálták a nézők. Ha mindez nem volna elég, Rian Johnsonra, az Episode VIII rendezőjére is rászálltak a fanok, a segítség azonban nem várt helyről érkezett. A galaxis őrzői 1 és 2 rendezője, James Gunn rendesen a helyükre tette ugyanis a toxikus Star Wars nézőket.

Lehetséges, hogy a Star Wars – vagy éppen bármelyik más franchise – nagyon fontos nektek, de ne felejtsétek el, hogy nem a ti tulajdonotok. Ha úgy vélitek, hogy az új Star Wars filmek általatok képzelt minősége tönkre tudja tenni a gyerekkorotokat, akkor egyszerű a megoldás. MENJETEK EL TERÁPIÁRA!

James Gunn eddig is rendkívül kreatív megoldásairól és heves kitöréseiről volt híres, azonban jelen esetben a rendezőnek igaza van. A készítő ebben az esetben teljes mellszélességgel állt ki a Jar Jart játszó Ahmed Best mellett is és nevetségesnek nevezte azokat, akik akár a színészt, akár az előzmény-trilógia íróját okolják sérelmeikért.

Facebook hozzászólások

You may also like...