Karácsonyi tévéajánló geekeknek

Mindjárt itt a Szenteste, azaz bekerül a legtöbb házba és lakásba újfent a feldíszített fenyőfa, alá meg az ajándékok. Remélhetőleg a Galaktika olvasói gazdagodnak majd a legmenőbb relikviákkal, hisz az egyszeri geeknek jöhet minden, ami Star Wars, Overwatch, League of Legends, de persze a lista körülbelül végtelen. Ki-ki válogasson saját preferenciája szerint. Igaz, hogy most is fut a mozikban a Zsivány Egyes, illetve bemutatkozott a vásznakon az Assassin’s Creed is, de a tévéadókat sem kell félteni. Az RTL, az HBO, és még pár kábel, meg országos csatorna is kiváló címekkel készül az ünnepekre. Merthogy a Reszkessetek, betörők!-ön túl is van élet.

Az RTL Spike rögtön december 24-én a legkisebbeket várja animációs sorozatokkal. A koránkelőknek kedvez az RTL legújabb csatornája, ahol 06:00-kor dupla résszel kezd a Batman széria, aztán 07:00-tól jön két rész a Pókember elképesztő kalandjaiból, de szintén a kisebbeknek szól az ezután 08:00-kor kezdődő A galaxis őrzői is. A Marvel rajongók tehát előnyben lesznek, de aztán 09:00-tól jön még a Star Wars: Lázadók, melyet azért is érdemes nézni, mert miután a Disney kidobálta a legtöbb sorozatot és könyvet a kánonból, ez azon kevés produkciók egyike, mely köztük maradt.

x-teveajanlo2

Az RTL Klubon egyébként lemegy majd a Jégvarázs, a Disney fantasyja még manapság is igen nagy kedvencnek számít az animációs filmek kedvelői között. Ez 24-én, 18:45-kor kezd, de akik komolyabb sci-fire vágynak Szentestén, azok se maradnak hoppon. Jön ugyanis a Cinemaxon 20:50-kor a Csillagok között, Christopher Nolan 2014-es nagy durranása. Előtte pár perccel kezd még a Film+ csatornán A hobbit első része 20:30-tól. Ők a teljes trilógiát leadják, hiszen 25-én és 26-án is A hobbit filmek lesznek főszerepben a csatornán. A Filmcafén kezd még 19:20-kor a Titkok könyvtára: A Szent Lándzsa küldetés. De 24-én a young adult műfaj rajongói se maradnak hoppon, hiszen érkezik az RTL 2-re 23:10-tól A beavatott sorozat: A lázadó. December 24-én lesz még egy fontos premier, a Ki vagy, doki? 9. évadja kezd a Filmbox Premiumon, 20:10-kor.

December 25-én, az RTL Klubon 08:50-kor megint a kicsik találhatják meg a számításukat, jön ugyanis a Lego Star Wars, a Spike-on pedig este a nagyon erős tini sci-fi, A visszatérők a 4. résszel 22:00-kor és a Sötét árvák szintén az első évad 4. részével 23:00-tól. Az HBO-n délután a sokak által lehúzott, de azért guilty pleasure-ként simán élvezhető Jupiter felemelkedése lesz látható 15:35-kor, aztán 17:40-kor a Star Wars: Az ébredő Erő, majd 22:45-kor a Mad Max: A harag útja. Nem egy rossz felhozatal. Az AMC-n 23:10-kor jön egy – talán a felhozatalból a legkevésbé karácsonyi film, a Machete gyilkol. Ám Danny Trejóval a főszerepben akadnak olyan elvetemültek, akik bármit megnéznének.

x-teveajanlo3

December 26-án a szokásos Lego Star Wars: Droid Tales 08:55-kor, ám ezen a napon a TV2 is megemlítésre kerül meglepő módon, hiszen ide jön 21:15-kor a Hófehér és a vadász. A VIASAT6 Karácsony második napján klasszikus sorozatokkal támad, 17:25-kör kezdődően a Sliders és a Csillagkapu váltja egymást, aztán estefelé X-Akták. Az RTL Spike-on reggel Pókember és Batman megint csak, de ezen a napon az HBO nagyon durva kínálattal áll elő. Akik nem bírnak aludni, azoknak hajnali 00:45-kor ott lesz a Cloverfield Lane 10, később 20:00-kor pedig a Pán. De az HBO 2 26-án végigtol egy csomó Marvel filmet. És erre érdemes igazán figyelni a rajongóknak. 10:45-kor kezd a Vasember trilógia. A harmadik rész simán jó egyébként karácsonyi filmnek is. De az HBO 2 mintegy Marvel-maratont tartva leadja az első és második Bosszúállók filmet és A Hangyát is.

A Mozi+ december 26-án leadja a Transformers 3-at és 21:00-tól a mára klasszikusnak számító A Függetlenség napját. A Digi Filmen 16:40-tól a Titkok könyvtára 2 várja a kalandos sztorik rajongóit, a FOX-on meg 17:20-tól 5 részt darál le Az Álmosvölgy legendájából – a pilottól kezdve -, este 22:00-kor meg a The Walking Dead 6. évadból ismétel a csatorna. Nem kell tehát minőségi tartalomért sétálgatni a moziba az ünnepek alatt, elég, ha a tévéig elmegy az ember az ünnepek alatt.

Facebook hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    A doki 9. évadja miért a prémiumon kezd? Miért nem az axn-en?

Vélemény, hozzászólás?