Kiderült, ki fogja játszani Cirit a The Witcher adaptációban

A közelmúltban nagy port kavart a hír, hogy elképzelhető, hogy Cirit egy fekete nő fogja játszani, mégis kihátrált a döntésből a showrunner Lauren Hissrich.

A The Witcher könyvek és a játékok is Lengyelországból származnak, így nem csoda, hogy a rajongók felháborodva fogadták a hírt, fekete nő játszhatja Cirit a készülő szériában. A fanok nyilvánvalóvá tették, hogy a hollywoodi produkcióban nincs helye a politikának, viszont ha egy mellékszereplő mindenképpen fekete lesz, hogy képviselhessék a diverzitást, azzal telitömik a médiát polkorrekt üzenetekkel.

Cirit tehát Freya Allan fogja játszani az új szériában, egy kevésbé ismert színésznő, aki egy kicsit talán túl fiatalnak tűnhet a szerepre, de biztosan van annyi sminkmennyiség hogy eladható legyen. Persze az is fontos, hogy jól játsszon, és ugye nagyon fontos része az egész The Witcher saga-nak Geralt és Ciri apa-fogadott lány kapcsolata. Elképzelhető, hogy a sorozatban rámennek a titkos románc történetszálra a két karakter között, úgy viszont igen érdekes lesz, nézni az ex-Superment, ahogy egy 17 éves lányra hajt.

A fanok már rámentek Freya Allan képeire, és fel is öltöztették Photoshopban a lányt, hogy láthassuk, vajon hogy fog kinézni a színésznő a The Witcher sorozatban. Íme:

Facebook hozzászólások

You may also like...