Kiszivárgott A majmok bolygója játék első 17 perce

A fejlesztők olyan nagy titokban dolgoztak az új Majmok bolygója játékon, hogy szinte nem is tudott róla senki. A féltve őrzött titok viszont most napvilágra került, a Sony hibájából, így már most nyomon követhetjük a játék első 17 percét.

A Telltale-szerű játékok szerelmeseinek bizonyára nagyon fog tetszeni a játék, mivel a program cselekményét nekünk kell meghatározni. Fontos döntések elé kerülünk, mint például; hogy az éhező majmok közül  ki egye meg az utolsó falatokat.

A játékban nem csak majmokként, hanem emberekként is játszanunk kell. Mindkét oldal a túlélésért küzd, és valószínűleg a játék végén találkozik a két történetszál. Így nagy döntéseket kell majd hoznunk, amelyek a világ sorsáról dönthetnek.

planet of the apes 2

A játék remekül néz ki. Nagyon tetszetős, hogy a fejlesztők nem a Telltale lassan hányingert keltő mesés grafikájával dolgoznak. A videó alapján sajnos elég lassúnak, és input szegénynek tűnik a program. Minden bizonnyal olyan érzés lesz az új Majmok bolygójával játszani játszani, mintha egy filmet néznénk. Remélhetőleg a döntéseinknek tényleg lesznek hatásai a végkimenetelre, és nem csak látszólagosak lesznek, ellenben az eddig látott sztori-orientált játékokkal.

Ha minden jól megy, tényleg A majmok bolygója filmekhez méltó játékot kapunk, hiszen a 2001-es elődje a szó szoros értelemben – a kor technikai színvonalát figyelembe véve is – egy rossz játék volt.

Lentebb megtekinthető A majmok bolygója, tehát a Planet Of The Apes: Last Frontier első 17 perce.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...