Közeleg a 31. Képregénybörze

Hazánk immáron 31. alkalommal rendezi meg a képregények börzéjét, ahol a hagyományokhoz hasonlóan düledező standokat, szuperhősöknek beöltözött fanok seregét és persze a grafikus irodalom válogatott tárházát találhatjuk idén is. Ezúttal is a XIX. kerületi KMO Művelődési Ház lesz a helyszín, a dátum 2016. március 13.

A bevásárolni vágyók, gyűjtők és szakértők mellett rendhagyó módon helyet kapnak a kereskedők és természetesen az alkotók is, akik ezen az úton népszerűsíthetik a termékeiket. Ilyen volt tavaly októberben Greg Seed (Magony Gergő) Árnyvadász sorozata is. Gergő egy interjúban elmondta, a “nagyon Szegedes” sztorit négy füzetben tervezi , mely azóta kibővült egy második füzettel is, tehát az Árnyvadász következő részét nyugodtan keressük a börze kínálatában. A crowdfounding kampány segítségével létrehozott, magyar eredetű A HEGY képregénnyel is találkozhattak a korábbi rendezvény látogatói, sőt, dedikáltathatták is az alkotókkal.

Számos kiadó is jelen lesz, ráadásul sok képregény magyar nyelvű megjelenését erre a napra tervezik, így Az Új Bosszú Angyalai 9. része, valamint a Marvel+ 26. száma is itt fog debütálni. Szokásos jelenség egyébként, hogy egyes művek  ezen a rendezvényen mutatkoznak be, így itt olyanokkal is találkozhatunk, aminek még az interneten sem láthatjuk nyomát.

31. Képregénybörze:
2016. március 13. Vasárnap

Helyszín: KMO Művelődési Ház
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50.
Kapunyitás: 10 órakor.
Magáneladóknak a belépés 9 órától.
Belépődíj: 400 Ft/fő
Asztaldíj: 300 Ft/asztal (az emeleten) / 700 Ft/asztal (a földszinten).

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/517654255078900/

Beszámoló a tavalyi, 30. képregénybörzéről:

 

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?