Letölthető László Zoltán Hiperballada című regényének átdolgozott kiadása!

Letölthető a Zsoldos-díjas László Zoltán, A Keringés és a Nulla pont című sci-fi könyvek írójának Hiperballada című regénye a Galaktika Boltban, epub és prc formátumban, mindössze 950 Ft-ért.

A Hiperballada alternatív univerzuma csak egy ugrásra van tőlünk: ott, ahol nem történt meg a rendszerváltás, ahol a Szovjetunió uralja a világűrt és megnyerni látszik a hidegháborút. Budapest a Tanácsköztársaság centenáriumát ünnepli, amikor felbukkan néhány rejtélyes művészfilm, és ezek nem csupán egy kallódó fiatal lány, egy sánta technológia-csempész és egy dúsgazdag török család örökösének életét dúlják fel. A szamizdat filmek mögött a tömegek ellenőrzésének még hatékonyabb formája, vagy éppen egy forradalom kiváltó oka is felsejlik – a valóság azonban mélyebbre vezeti őket a rendszer titkaiba, mint azt álmaikban gondolták volna.

László Zoltán, A Keringés és a Nagate című sikerkönyvek írójának első alkotása a szerző által átdolgozva jelenik meg elektronikus formátumban, így azoknak is új élményt jelent, akik korábban papíron ismerkedtek az infoszocializmus ismeretlenül is ismerős világával.

László Zoltán Hiperballada
című kötetét mindössze 950 Ft-ért megvásárolhatja a Galaktika boltban.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?