Lost in Space előzetes: Hajótörés az űrben

Amerikában óriási kultusza lett az 1965-től 1968-ig futó, 83 epizódot megért Lost in Space című tévésorozatnak, melyben egy űrkolonizáló család játszotta a főszerepet, akik egy hajótörést követően elég ellenséges környezetben találták magukat. Aztán 1998-ban visszatértek Robinsonék, egy filmfeldolgozásban, ebben William Hurt, Matt LeBlanc és Gary Oldman is szerepeltek. Azóta is sokszor szó volt róla, hogy újabb tévésorozatot készítenének a ’65-ös Lost in Space alapján, most pedig a Netflix szinte úgy rántotta elő a rebootot a semmiből, mint ahogy az egyszeri bűvész szokott nyulat varázsolni a kalapjából.

Az előzetes jól néz ki, az Altered Carbon és a Black Mirror óta nagyon bízunk a Netflix-féle sci-fi sorozatokban. A képsorokon van elég feszültség, dráma, valamint barátkozás egy elég komornak kinéző robottal. A főszerepeket a Fekete vitorlákból ismerős Toby Stephens, valamint a House of Cardsban és anno a Deadwoodban szereplő Molly Parker alakítják.

A Lost in Space teljes első évada április 13-án kerül fel a Netflixre, ahol az előfizetők magyar felirattal nézhetik majd a produkciót.

Facebook hozzászólások

You may also like...