Filmpremier: Beépített tudat

Április 21-én mutatják be a magyar mozik a Beépített tudat című filmet, melynek alaphelyzete fantasztikus, de ettől eltekintve várhatóan egy átlagos akciófilmmel van dolgunk.

A történet szerint a CIA egyik legjobb ügynöke egy küldetés során olyan információk birtokába kerül, mellyel képes lehet megfékezni egy nukleáris háborút. De mielőtt mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnak, már csak egy módon deríthetik ki, társuk mit tudott: tudatát át kell ültetniük egy másik emberbe. És ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, az egész világon egyetlen személy képes befogadni az ügynök emlékeit, érzéseit: egy féktelen, gátlástalan bűnöző. Így aztán rá vár a döntés, hogy segít megmenteni a világot, vagy hagyja elpusztulni.

Hollywood sokadik tudatátültetéses sztorijában a főbb szerepeket Ryan Reynolds, Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones és a nemrég Wonder Womanként debütált Gal Gadot alakítják. A forgatókönyvet a Szikla és a Kettős kockázat szerzőpárosa jegyzi.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?