Ma jelenik meg a Spider-Man első DLC-je

Ha már rongyosra játszottad a Marvel’s Spider-Man című akciójátékot, akkor nagyszerű hírrel tudunk szolgálni, ugyanis ma este jelenik meg az első kiegészítője a pókos PS4 kalandnak.

Az új kiegészítő a játék sztoriját viszi tovább, ugyanis egy közismert antihős, a Fekete Macska rejtélyes nyomokat hagy maga után, amik egy közelgő bankrablás részleteibe engednek bepillantást, a mi feladatuk, hogy megállítsuk a fekete latex ruhás bombanőt, és véget vessünk ennek a macska-egér játéknak.

A történetmódon kívül, új összegyűjthető trófeákat ruhákat, és képességeket is kapunk a The Heist című kiegészítőben, tehát a maximalistáknak is kötelező darab, ha ténylegesen 100%-ra szeretnék kitolni a játékot.

Ezen a kiegészítőn kívül még 2 DLC-t fogunk kapni, és ezek darabja 10 USD-be fog kerülni, és ahogy a neve is jelzi, csak digitálisan juthatunk majd hozzá a folytatásokhoz.

Minden Pókmanus mániásnak kötelező darab a Marvel’s Spider-Man, és ha tényleg annyira elállt tőle a lélegzeted, mint nekünk, akkor biztosan érdemes beruházás lesz a DLC is.

Lentebb megtekintheted a DLC kisvideóját.

Facebook hozzászólások

You may also like...