Már készül a One Punch Man: A Hero Nobody Knows verekedős játék

A One Punch Man a legnagyobb anime paródia, ami a sok millió hős harcművészes japán mesék alappilléreit állítja a feje tetejére, és görbe tükröt mutat a leggyakoribb verekedős mese konvekcióknak. A hős főszereplő nem fejleszti magát, hiszen már az első résztől kezdve legyőzhetetlen. Saitama így tengeti unalmas hétköznapjait, amíg elszabadul körülötte a pokol, és már amikor a feszültség a tetőfokára hág, egy unott mozdulattal elfojtja a gonoszok világpusztító szándékait. Ebből az alapanyagból készül a One Punch Man: A Hero Nobody Knows című verekedős játék.

A játék rengeteg új, és rendkívül kreatív hősöket, és anti hősöket mutat be az anime rajongóknak, de rengeteg sorozatból ismert karakterrel is verekedhetünk majd benne. A főszereplő mellett megjelenik majd Genos, Hellish Blizzard, Speed-o’-Sound Sonic és még Mumen Rider is. Az új szereplők közül lehull a lepel Vaccine Man, Mosquito Girl, Carnage Kabuto és Deep Sea King-ről is. A játék történetében Lord Boros megszállásának kell majd ellenállnunk.

Hogy Saitama-t hogy fogják kezelni ebben a játékban, az rejtély, hiszen papíron szinte 10 perc alatt végeznie kéne One Punch Mannek a gonosz teljes armadájával. De az is lehet, hogy mi nem játszhatunk majd Saitamaval, hanem miután legyengítettük az ellenfelet például Genosszal, utána One Punch Man megjelenik, és beviszi az utolsó ütést, én legalábbis így tudnám elképzelni Saitamát ebben a játékban.

Ti várjátok már az új One Punch Man játékot?

 

Facebook hozzászólások

You may also like...