Már készülőben van egy újabb Gyűrűk Ura MMORPG

Egy új Gyűrűk Ura játék van készülőben, viszont ehhez a kiadáshoz se a Shadow of War-ért felelős Monolith-nak, sem pedig a Warner Brosnak nem lesz túl sok köze. Egy sokkal kisebb csapat, a Warframe-ért felelős cég partnercsapata, az Athlon Games fogja adaptálni Tolkien klasszikusát, egy internetes multiplayer szerepjáték formájában.

Gyűrűk Ura MMORPG-t már több, mint 10 évvel korábban is készítettek, LOTRO néven, viszont ennek a játéknak a fő küldetésszála már véget ért, és az Egy Gyűrű is elpusztult. A régi játék aktív játékosainak a száma is jelentősen lecsökkent, továbbá mivel egy igen öreg játékról van szó, a grafikai ráncfelvarrások ellenére is jócskán látszódik a régi LOTRO kora, ezért már jócskán van igény egy új Gyűrűk Ura online élményre.

A készülő játék jócskán újítani fog Középföldén, a készítők szerint olyan lényeket, személyeket, és helyeket fognak betenni a játékba, amiket még eddig sem a filmekben, se a könyvekben, sem pedig az előző játékokban sem láthattunk. Azoknak is lesz mit felfedezni, akik már minden létező LOTR feldolgozást elfogyasztottak.

Az újdonságok persze ellenőrizve lesznek a Middle-Earth Enterprises által. Ez a vállalkozás minden egyes Gyűrűk Ura idézetnek, kanonizált történetnek, a könyvekben előfordult fantasy tárgyaknak a birtokosa, ezért nagyon közelről fogják felügyelni az új Gyűrűk Ura játék készültét, hogy nehogy véletlenül “szexi űr-nindzsákat” tegyenek a hivatalos Tolkien mendemondákba.

A játék minden bizonnyal Free to Play, azaz ingyenes lesz de, hogy mikor érkezik, arról sajnos még semmi pontosat nem mondtak. Egyben viszont biztosak lehetünk: JÖN.

Facebook hozzászólások

You may also like...