Mark Hamill nagyot spoilerezett a Solo: Egy Star Wars-történetről

Mark Hamillre jellemző, hogy érdekes nyilatkozatokat ad a sajtóban, a színészt volt már, hogy a Disney is helyre igazította meggondolatlan szavai miatt. A Luke Skywalkert alakító sztár nem először és vélhetően nem utoljára spoilerezik Star Wars filmről, most épp egy érdekes cameóval kapcsolatban szólta el magát. Május 24-én érkezik a Solo: Egy Star Wars-történet a mozikba, egy érdekes csavart azonban már most tudni lehet a spinoffról.

Spoiler következik.

A Star Wars színésze nemrégiben egy podcastben beszélt, ahol a következő infókat szivárogtatta ki.

Anthony Daniels nagyon örült, ugyanis C-3PO minden eddigi Star Wars filmben szerepel. Benne van az előzmény-trilógiában, a Zsivány Egyesben, a Solóban… hopp, ezt lehet, hogy nem kellett volna mondanom? Mindenesetre, szerintem nem akkora spoiler, a legtöbb Star Wars rajongó számít a megjelenésére – árulta el Mark Hamill.

Az biztos, hogy a Solo film kevés marketinget kapott, a Disney ugyanis nem csak az eredeti rendezőkkel, hanem a főszereplőkkel is mellényúlt, így a szokásos Star Warsra jellemző hype-hadjárat ezúttal elmaradt. Elképzelhető persze, hogy Hamill nyilatkozata afféle PR-fogás, és a Lucasfilmnél így próbálják rávenni az embereket, hogy költsék a pénzüket a spinoffra.

Facebook hozzászólások

You may also like...