Második részt kap az elmúlt évek legjobb zombifilmje

Yeong Sang-ho 2016-os horrorfilmje, a Train to Busan még a szakavatott zombirajongókat is meg tudta lepni. A film frissességgel töltötte meg az élőhalottak zsánerét, és míg a The Walking Dead és a többi tévészéria önmaga paródiájá vált, addig ez a dél-koreai akcióthriller egészen a játékidő végéig izgalmas maradt. Mi lenne félelmetesebb annál, mint hogy az ember benn ragad egy zombik által megtömött vonaton, mialatt a külvilágon is elkezd erőt venni az apokalipszis?

A legfrissebb hírek szerint az első rész rendezője már a folytatáson dolgozik, jön a Train to Busan szellemi örököse, a film azonban úgy tűnik, hogy új helyszínen fog játszódni. A projekt munkacíme Bando, mely félszigetet jelent. Az első rész főszereplői közül senki nem fog visszatérni, ezt leginkább azok érthetik, akik látták a horrorfilmet.

A Train to Busan világából filmes univerzumot terveznek készíteni, amit korántsem bánunk. A második felvonás forgatása 2019 első felében kezdődhet meg, a casting azonban még csak ezután jön majd. A Train to Busan a kasszáknál is sikeres lett, így a folytatás bejelentése csak idő kérdése volt.

A Train to Busan című filmhez kapcsolódóan annak idején kiadtak egy animációs előzményt is, a Seoul Stationt, aki nem látta, érdemes arra is időt szánni.

Facebook hozzászólások

You may also like...