Megjelenési időponttal, és játékmenet trailerrel érkezett a Death Stranding

A Death Stranding, az egyik legtitokzatosabb játék, amiről valaha írtunk. Az új program marketing kampánya a misztikumra épít, épp úgy, mint anno a legendás arcade játék, a Polybius, ami sajnos csak legenda maradt, hiszen a híre szájról szájra terjedt, de a hivatalos álláspont szerint sosem létezett a Polybius a 2000-es évek elején. A Polybius-szal ellentétben, a Death Stranding igenis valós játék, és már nem csak egy játékmenet videót, hanem pontos megjelenési dátumot is kaptunk hozzá.

A csaknem 9 perces trailerben sok játékmechanikára fény derül, többek között kiderül, hogy a sztoriban jelentős szerepe lesz a bujkálásnak, illetve a kiszemelt ellenfelek követésének. Mindezek mellett láthatunk közelharci jeleneteket is, így valószínűleg elég kidolgozott fegyvertelen harcrendszerünk lesz. A főszereplőnk egy jövőbeli motorbiciklire is felszáll, és a videón látott ellenfelek láthatóan félnek az esőtől valamiért. A videóban részesei vagyunk egy világháborúra emlékeztető háborús zónának is, amiben automata fegyverekkel pukkasztjuk ki valakiknek a fejét. Mindezt felsorolva már most látható, hogy valószínűleg egy nagyon változatos játék lesz a Death Stranding.

A videó végén megtalálhatjuk a várva várt időpontot is, amikor végre nekiülhetünk ennek a fantasztikus programnak. 2019 november 8-t kell tehát bekarikázniuk pirossal azoknak, akik már kiszemelték ezt a játékot. Sajnos Hideo Kojima új alkotása PS4 exkluzív lesz, tehát a pc-sek vagy más konzolok játékosainak maradnak a Youtube végigjátszások, ha úgy döntenek, hogy nem éri meg beszerezni egy Sony konzolt.

De amúgy megéri.

Facebook hozzászólások

You may also like...