Újraanimálják Sonicot a rajongók kedvéért

Visszatérnek a tervezőasztalhoz a Sonic filmadaptáció készítői, miután óriási vihart kavart a film első trailere. Erősen negatívan fogadták a fanok az új 3D-s Sonic modellt, ami a legtöbb megnyilvánulás szerint egyáltalán nem hasonlít a játékban megismert karakterre.

A trailerben látott karakter személyisége elég jól tükrözi a játékokban megismert Sonicot, viszont megjelenésében inkább hasonlít egy kisgyerekre kék ruhában, mint a játékfigurára. A fanok szerint Sonic testarányait kell megváltoztatni hogy jobban hasonlítson az eredetihez.

A filmben Jim Carry fogja játszani Dr. Ivo-t, a játék főellenségét, aki viszont egy meglepően jó kasztnak tűnik a szerephez.

A fanok tiltakozását látva a SEGA úgy döntött, hogy újra animálják a filmben látott CG Sonicot, hogy jobban hasonlítson a játékokból ismert karakterre. A döntés minden bizonnyal nagy pénzügyi befektetés lesz a SEGA-nak, hiszen elmondásuk szerint a film nagyrészt már készen van.

Már most születtek összeesküvés-elméletek, melyek szerint az első trailer csak egy marketingfogás volt, hogy az emberek jobban figyeljenek a Sonic filmre, mint a hamarosan érkező Detektív Pikatchura, hiszen nagyon ritka, hogy ezek az óriáscégek tényleg hallgatnak a nézők visszajelzéseire.

Facebook hozzászólások

You may also like...