Új előzetest kapott Hideo Kojima titkos játéka, a Death Stranding

A Death Strandingről egyelőre nem sokat tudni, de a szóbeszédek szerint nyitott világos akciójáték lesz, egy pár multiplayeres résszel összevegyítve. Külön érdekesség, hogy sorozatsztárok arcait fogják bescannelni, így például a The Walking Deadből ismert Norman Reedusszal és a Hannibalban látott Mads Mikkelsennel is találkozni fogunk a sztori során.

A készülő játék új trailere hátborzongatóan félelmetes és misztikus. Az eddig megjelent kedvcsináló videók azt sejtetik, hogy az új sci-fi játék kicsit hasonlítani fog a Stranger Thingsre, ugyanis a szereplőkre támadó szörnyetegek alakjukban, és mozgásukban is a sorozatban látott demogorgont idézik fel. Ráadásul, a készítő Hideo Kojima nyilatkozatai alapján a Tótágas (Upside Down) is fontos szerepet kap a Death Stranding játékmenete során, ahogy a Netflix sorozatában is sokat barangoltak gyerekek egy különös tükörvilágban.

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Death Stranding csak PlayStation 4-re és PC-re fog kijönni, valamikor a távoli jövőben, de a sci-fi horror rajongók mindenképpen írják fel maguknak ezt a bizarrnak tűnő játékot, mert első pillantásra kötelezőnek tűnik!

Facebook hozzászólások

You may also like...