Megjelent az augusztusi Galaktika!

A Galaktika magazin augusztusi számában új folytatásos kisregény indul Nemere Istvánnak, az ELVESZETTEK írójának tollából, címe „Halhatatlanok”. A központi tudományos téma a most zajló olimpia kapcsán a sport jövőjéről elmélkedik.
A novellák közt igazi szenzáció Szergej Lukjanyenko Őrség-története, de Antal József (JUSTITIA) világvége-forgatókönyve, William Hope Hodgson klasszikus horrorja, az ukrán Henry Lion Oldie modern rémisztgetőse és Fedina Lídia nem mindennapi kapcsolatfelvétel-beszámolója is izgalmas, emlékezetes olvasmány. A havi retro sem akárkitől érkezett, Frederik Pohl, a Hícsí-saga szerzője mesél egy szigetről, melynek lakói furcsán barátságosak.
Vadonatúj rovat indul a hazai SF-élet eseményeiről, exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Keanu Reevest, az Intelligens dizájn egy fantasztikus fotósorozatot mutat be, a tudományos hírek között pedig számos érdekesség kapott még helyet, egy napelemes hajóról, fantasztikus sporteszközökről és egy lézerhajtású repülőről.
A 40 éves Galaktika 269. számát – az eddiginél bővebb irodalmi tartalommal – keresd az újságosoknál vagy a galaktikabolt.hu oldalon!
Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?