Megjött a Pacific Rim: Uprising első előzetese

2013-ban sok nézőt megnyert magának Guillermo del Toro Pacific Rim című filmje, melyben hatalmas robotok küzdöttek vérszomjas szörnyekkel a sötétben. A jövő márciusban érkező folytatás, a Pacific Rim: Uprising az első, frissen debütált előzetes alapján egészen más stílusban érkezik. Sokkal harsányabb színekkel, szinte műanyag látványvilággal szembesülhetünk a sci-fi új felvonásában.

A történet szerint 10 évvel a Pacific Rim eseményei után járunk, amikorra a Jaeger program az emberiség elsőszámú védelmi bástyája lett. A kaijuk azonban nem pihennek, újra támadásba lendülnek, a legyőzésükhöz pedig új hősökre lesz szükség. A film főszereplői közt olyan arcokat találunk, mint Az ébredő Erő sztárja, John Boyega, illetve Clint Eastwood legfiatalabb fia, Scott Eastwood.

A Pacific Rim: Uprising írója és rendezője Steven S. DeKnight, aki a Spartacusszal és a Daredevil sorozattal tette le leginkább a névjegyét. Egyelőre a Power Rangersre hajazó látványvilág kissé furcsa a trailerben, a 2018 március 23-ai premier azonban így is elég várós.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?