Megjött a Star Wars VIII legújabb előzetese

A Minnesota Vikings és a Chicago Bears meccs szünetében, az ESPN csatornán debütált a Star Wars VIII legújabb előzetese, mely 2017 decemberének legjobban várt filmje. Az utolsó jedikben megkezdődik Rey kiképzése, de visszatér az előző részből Finn és Poe közönségkedvenc párosa is. Az ébredő Erő utolsó jelenetében látott Luke Skywalker karaktere is több szerepet kap a folytatásban, amiben látható lesz Leia Organa is, akit a nemrég elhunyt Carrie Fisher játszik.

Az új rész készítője, Rian Johnson felhívta rá a figyelmet, hogy az előzetes teli lesz spoileres képsorokkal, ami valóban így lett. Kiderül például a filmből, hogy Luke nem igazán akarja tanítani Reyt, mert Kylo Renre emlékezteti a lányban lévő nyers erő. A jedi-növendéket megkörnyékezi a friss felvonásban a sötét oldal is, ami mindenképp érdekes csavart jelenthet a sztoriban.

A Star Wars VIII premierje Magyarországon december 14-én lesz, a jegyelővétel pedig október 10-én kezdődik idehaza a Cinema City és a Corvin mozi tájékoztatása alapján. A személyes átvétel 10:00-kor, az online vásárlás pedig 10:45-kor kezdődik, erre érdemes odafigyelniük a legnagyobb rajongóknak. A legszerencsésebbek már december 13-án megnézhetik a filmet, ugyanis több filmszínház is premier előtti vetítésekkel készül.

A filmhez érkezett egy új poszter is, melyet a Lucasfilm a trailer előtt tett közzé, alább látható.

sw8-poster

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?