MiniSpaceWorld nemzetközi versenypályázat: Budapest Különdíj a legjobb magyar csapatnak!

MiniSpaceWorld nemzetközi versenypályázat: Budapest Különdíj a legjobb magyar csapatnak!

Budapest Főváros Önkormányzata különdíjat ajánlott fel a legjob magyar résztvevő számára a PI Club által meghirdetett Távoli világok: a sci-fi mestermunkái (The MSW Design Contest 2009: Far Worlds – Best of science-fiction) nemzetközi versenypályázaton.

A rangos nemzetközi zsűri által megítélésre kerülő három pénzdíj és az MSW közösségi díja (melyet a Magyar Numizmatika Társasági Gothard Jenő emlékérme is gazdagít) mellé Budapest Főváros Önkormányzata különdíjat ajánlott fel a legjobb magyar résztvevő csapatnak. Ezt a elismerést internetes szavazással a nagyközönség ítéli oda.

A Budapest Különdíjjal jutalmazott alkotás készítői lehetőséget kapnak saját projektjük bemutatására, ahol elmondhatják, hogy milyen koncepció alapján készítették el képzeletbeli városukat-világukat. A Városházán 2010 elején megrendezésre kerülő kerekasztal-beszélgetés során Budapest közép- és hosszútávú városfejlesztési célkitűzéseiről, stratégiákról és projektekről lesz szó, amelyen a főváros vezető képviselői – többek között Ikvai-Szabó Imre városfejlesztési ügyekért felelős főpolgármester-helyettes és Beleznay Éva megbízott főépítész – mellett neves budapesti urbanisztikai szakemberek és természetesen számos érdeklődő is részt fog venni.

Pályázni október 15.-ig lehet az MSW weboldalán!

Kapcsolódó cikkek:
Nemzetközi Pályázat – Távoli világok – A sci-fi mestermunkái
Üdvözöljük az első magyar csapatot!
Budapest portál
Távoli világok közelről – kicsiben

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?