Most hétvégén rendezik meg Magyarország legnagyobb esport rendezvényét, a V4 Future Sports Festivalt!

Ismét megrendezésre kerül, a V4, Magyarország legnagyobb e-sport rendezvénye, ahol a visegrádi királytalálkozón résztvevő országok mérkőzhetnek meg egymással számos videojátékos versenyben.

Az alapötlet szerint minden évben másik országnak kellett volna megrendeznie az eseményt, viszont úgy tűnik, hogy idén mégis kis hazánk fogja a helyszínét adni ennek a videojátékos kavalkádnak, aminek mi magyarok csak örülhetünk, hiszen jó nagy összegeket spórolunk így a benzinpénzen, illetve a versenyzők jelentős részét magyarok fogják adni, és a szakkommentátorok is természetesen magyarul fognak beszélni.

Az idei V4-en szinte minden e-sport kategóriában indulhatunk, illetve minden versenyzős játéktípust láthatunk nagy képernyőn a sportjátékoktól, a lövöldözősjátékokig. A legkülönbözőbb játékokat láthatjuk profi szinten, lesz óriási 100 fős helyszíni Fortnite bajnokság, illetve CS: GO csapatos verseny. Ezeken kívül lesz Fifa 19 bajnokság, Gran Turismo verseny, NBA 2K20, és még Tekken is felkerült az izgalmas vetélkedők listájára. Külön csemege, hogy a Fortnite bajnokságon bárki részt vehet, így azok is kipróbálhatják magukat, akik esetleg szeretnek Fortnite-ozni, és kíváncsiak, hogy hogyan teljesítenének a kilátogatókkal szemben. Eliminálásra fel!

Nem csak a játékoké lesz a főszerep, hiszen rengeteg Youtuber, és influencer is kijön a rendezvényre, és jó pár érdekes konferencián is részt vehetnek azok, akik a dolgok intellektuális oldalára kíváncsiak. A színes programok mellett még a híres Hide The Pain Harold, tehát Arató András is kijön a rendezvényre, minden magyar mémszter örömére!

 

A rendezvény most hétvégén szombaton és vasárnap lesz megrendezve a Hungexpoban, és ismét teljesen ingyenes lesz. Ha van affinitásod a videojátékok felé, vagy csak szeretnéd megnézni, hogy mi a most trendi játék a fiatalok körében, mindenképp látogass ki a hétvégén.

Facebook hozzászólások

You may also like...