Ne ess pánikba! A fantasztikum marad

Tudjuk, hogy rajongónak lenni nem könnyű. Időről időre váratlan és nehéz kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki erre az útra lép. Mások nem érhetik, mekkora szenvedést jelenthet, ha sokat kell várni egy regénysorozat következő részének megjelenésére. Ha ki kell bírni, hogy olyan filmeket rebootolnak, mint a Star Trek vagy a Ghostbusters. Hogy barátságok mehetnek tönkre azon, jó volt-e a legutóbbi Star Wars film, vagy sem.

Nekünk azonban mindezt nem kell elmagyarázni: értjük és megértjük, miről van szó. 🙂

Éppen ezért írjuk ezt a posztot is. Ugyanis a szemfülesebb olvasóinknak már feltűnhetett, hogy a Galaktikabolt.hu címoldalán furcsa, oda nem illőnek tűnő könyvek jelentek meg. Mint például a Szerelem a dzsihád idején, vagy a No.1 női nyomozóiroda. Ezért mielőtt bármelyik rajongónk a szívéhez kapna, hogy mi történik itt, szeretnénk mindenkit még időben megnyugtatni. Nincs semmi baj, csak bővülünk…

A Metropolis Media kiadónak mindig is a Galaktika volt a zászlóshajója, és ezen nem is tervezünk változtani. A magazin, az XL, a Hiper- és Metagalaktika, a GFK és Start Könyvek mind-mind továbbra is a szívünk csücske. Mindössze annyi történt, hogy elkezdjük bővíteni a fantasztikumon kívüli palettánkat, és az eddiginél több szórakoztató, mainstream könyvet fogunk kiadni. De ez semmiképp sem megy majd a sci-fi és fantasy kárára.

Létrehoztunk egy új Metropolismedia.hu honlapot, és egy kiadói Facebook oldalt is, hogy be tudjunk számolni azokról a megjelenéseinkről is, amelyek nem tartoznak az SF tárgykörébe. Akit ezek a köteteink is érdekelnek, annak érdemes követnie minket ezen a két új felületen. Aki inkább maradna a fantasztikumnál, az továbbra is megtudhat mindent a Galaktika.hu oldalairól és a hírlevelünkből.

Egy megkerülhetetlen közös pont azért így is van: ez pedig a webáruház, amit ugyan Galaktikaboltnak hívnak, de a teljes termékpalettánkat árusítja. Ezért fordulhat elő, hogy SF kiadványok mellett ezentúl rendszeresen más tematikák is fel fognak tűnni a webshopban. Bízunk benne, hogy ennyi azért még belefér…

Szóval nem érdemes pánikba esni, elég megragadni az útikalauzt és egy törölközőt: az utazás folytatódik!

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Orvostudományi sf-et kéne kiadnotok. Az sf-kivuli dolgok nem jók.

Vélemény, hozzászólás?