Neil Gaiman: Az ember, aki elfelejtette Ray Bradburyt

No, nem szó szerint! De az azért valóban igaz, hogy Neil Gaimanhez kötődik egy novella, aminek a címe körülbelül ennyit tesz magyarul. Ez az írás a The Man Who Forgot Ray Bradbury, és bizony – benne van a hamarosan érkező Árnyak és Rémek: Ray Bradbury emlékére című kötetben! A novellát Gaiman Bradbury 91. születésnapjára írta, és a Mester még meghallgathatta, sőt, videóban válaszolt is rá (ami azonban nem publikus).

Gaiman mindenesetre az Árnyak és Rémek kötet szerkesztője, Sam Weller engedelmével felolvasta és feltöltötte Soundcloudra a kiváló írást, amit angol nyelven teljes terjedelmében meghallgathatunk magától a szerzőtől!

Azok se essenek kétségbe, akik nem olyan pengék angolból, hogy Gaimanolvasatában megértsék a novellát – hiszen az Árnyak és Rémek október 3-án, egy bő hét múlva érkezik magyarul! Akik pedig meghallgatják angol nyelven, és megtudják, ki merészelte elfelejteni Ray Bradburyt, még huszonhat zseniális írást találnak majd a kötetben – bár az a luxus, hogy Gaiman felolvassa őket nekünk, nem lesz meg, de sebaj!

A felvtétel meghallgatásához KATTINTS IDE!

forrás: Neil Gaiman’s Journal

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?