Nyerd meg az Affinitásokat!

Affinitások

Adam Fisk szűk látókörű családja elől menekül Torontóba, hogy befogadóbb környezetet keressen a boldoguláshoz. Ekkor botlik bele az InterAlia nevű cégbe, amely az új technológia segítségével nem kevesebbet kínál, mint az egyformán gondolkodók tökéletes családját – persze nem önzetlenül. Az üzletből mégis sokkal fontosabb dolgok születnek, mint bárki előre gondolta volna, a létrejött huszonkét Affinitás-csoport tagjai egyre nagyobb befolyásra tesznek szert – és az Affinitások között is megkezdődik a rivalizálás.

Affinitások című legújabb kötetünkben Robert Charles Wilson Hugo-díjas kanadai sztárszerző ezúttal azt mutatja meg, hová fejlődhet a világ, ha sikerül kialakítanunk a tökéletesnek tűnő közösségeket.

A regény beharangozóját itt éred el, a kötetbe itt tudsz beleolvasni, a fordítóval, J. Magyar Nellyvel készített interjúnkat pedig itt találod.

Szeptember 26-án kisorsolunk egy példányt a regényből. A sorsoláson automatikusan részt vesz mindenki, aki tagja a Galaktika Klubnak.

Még nem vagy tag? Lépj be most!

A klubtagság számtalan előnnyel jár: választhatsz magadnak ajándékkönyvet, egy éven át házhoz szállítjuk neked a Galaktika magazint vagy az XL változatát, továbbá kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk, és több partnerünknél is.

Ráadásul rendszeresen meglepetésekkel szolgálunk (mint például ez a sorsolás), továbbá folyamatosan bővítjük a partnerek és kedvezmények körét.

Legyél tagja egy igazán fantasztikus klubnak!

Játékunk véget ért.
A nyertes: Radnóti Zsolt (Budapest)
Gratulálunk!

Galaktika Klub

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?